keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Viimeisiä viedään

 Muuttotarkastus on tasan viikon päästä ja tänään aloitettiin saunan panelointi ja se homma on viimeistelyä vaille valmis.
 
 
 Myös parketin asennus alkoi tänään ja yläkerta on nyt melkein valmis!

 Takka on saanut ensimmäisen valkoisen pinnan...
 
mutta melkoinen kaaos raksalla kyllä vallitsee...
 
Leffahuoneeseen ei mahtunut edes sisään...

Onneksi kaiken ei tarvitse olla valmista muuttotarkastuksessa...


6 kommenttia:

 1. No jee, hyvä että edistyy! Vähän harmittaa ettei tullut otettua tuota mustaa saunapanelia, en jotenkin tajunnut silloin että sitä olisi saanut valmiinakin. Se itsemaalattu ei ole läheskään niin musta kuin olisin toivonut :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo on kyllä todella musta.. Aluksi vähän hätkähdin, mutta on se hieno (kunhan saadaan valmiiksi).

   Poista
 2. Hei onko tuo parketti nyt se Ellett design collectionin silver grey white wash?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen valitsemassa lattiaa juuri, ja nimenomaan tuota samaa Ellettiä harkitsen. Pienestä mallipalasta on vain ihan mahdoton saada oikeaa kuvaa lopputuloksesta. Lattian pitäisi olla vaalea, mutta valkoinen on liian valkoinen, ja valkomattalakattu liian "persikkainen", tämä silver grey taas olisi sopivasti niiden välimaastossa. Pelkään vain, oisko se liian kylmä ja hopeanharmaa? Puun sävyvaihtelu näyttävää kuitenkin tulevan lakkauksen läpi, eli puun fiilis säilyy?

   Poista
  2. Meidän mielestä lattia näyttää hyvältä (se mitä siitä tällä hetkellä näkyy) mutta voin ottaa kohta raksalla vähän kuvia lisää. Viikon päästä meillä pitäisi olla loppusiivous eli silloin viimeistään saan otettua kunnon kuvia.

   Poista