perjantai 31. lokakuuta 2014

Valaistus

Saimme eilen valaistussuunnitelman Winled -nimisestä yrityksestä ja mukana tuli 3D-kuvia. Kuvat ovat tehty meidän pohjapiirustusten mukaan ja kuvissa näkyvät sisustusvalinnatkin on valittu vastaamaan meidän valintoja. Aika uskomatonta siis katsella kuvia uudesta kodista, jota ei ole edes vielä alettu rakentamaan!

Ensimmäiseksi eteinen.
Ulko-ovi on se, joka meille tulee, mutta sisäoveksi tulee yksinkertaisempi malli. Eteisen lattia on vaalean harmaata laattaa, vaikka kuvissa parketti jatkuu ulko-ovelle asti.

Olohuone.
Ensimmäinen reaktio oli "oho, aika isot ikkunat"!
Takka on modernimpi ja sohva tuplasti isompi, mutta kuvasta saa kyllä todella hyvän kuvan tulevasta olkkarista.

Keittiö.
Meillä saareke on musta ja tasot takana valkoiset, mutta led-nauhaa siis kaappien päälle ja yläkaappien alle.


Ruokailutila.
Tästä puuttuu yksi ovi ja ulko-ovi on lähes kokonaan lasia.
Leffahuone.
Vasemmalle tulee korkeat vaatekaapit (2x50cm) ja niiden viereen pieni työpöytä. Tv-seinä tulee mustaksi ja muut seinät harmaaksi.
 
Khh.
Ovi puuttuu kuvasta, mutta kyseessä siis pieni pukeutumistila ennen kylpyhuonetta. Pesukoneet, siivoustarvikkeet, joulukoristeet ym liukuovien taakse.
 

Kylpyhuone.
Takaseinästä puolet on todellisuudessa lasia ja ulko-ovi lasia myös. Tässä valaistusvaihtoehdossa on valonauhaa myös suihkuseinän katonrajassa ja se näyttää kyllä upealta!
 
 

Tässä siis alustavien keskustelujen perusteella tehty valaistussuunnitelma. Muutama muutos valaistukseen tulee (ehkä vähän enemmänkin kunhan saadaan hinnat) mutta en kyllä malta odottaa että uusi koti on valmis!
2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää! Meillä oli myös valaistussuunnitelma Winlediltä. Päädyimme kuitenkin jättämään lähes puolet suunnitelluista valoista pois (laitoimme itse), koska suunnitelluilla valoilla valaistuksen hinta nousi aivan pilviin. Poistimme upotetut ledit lastenhuoneista (emme kokeneet tarpeelliseksi) ja keittiön ja eteisen epäsuorat ledinauhat mies osti edullisemmin muualta. Näin jälkeenpäin ajalteltuna olisi voinut muutkin valot ostaa muualta, sillä ainakin silloin 2 vuotta sitten Winledin hinnat olivat paljon korkeampia kuin monella muulla toimittajalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Christa! Meillä esikoinen toivoi ledejä huoneeseensa koska haluaa sinne renkaat ja pienessä huoneessa renkaat osuisivat helposti lamppuun :)

      Poista